Samla kollegorna

Företagsevent

En aktivitet i världsklass​

RUFF Indoor Golfs företagsevent

Är det dags att samla ihop kollegorna för ett företagsevent? RUFF Indoor Golf är den perfekta aktiviteten för er som vill svetsa samman teamet, fira företagets framgångar eller bara få ett välbehövligt break efter en intensiv arbetsperiod.

Ett riktigt bra företagsevent kräver en riktigt bra aktivitet. Vi på RUFF Indoor Golf har lösningen. Abonnera golfloungen och samla kollegorna. 3 timmar inomhusgolf, schysst käk och härligt loungehäng kan inte bli annat än succé!

I vårt företagspaket ingår:

Pris från 495 kr exkl. moms /pers

Boka företagsevent

För att boka företagsevent hos RUFF Indoor Golf behöver ni skicka in en förfrågan via vårt bokningsformulär. Ange antalet deltagare, vilken anläggning ni önskar boka och vilken tid och dag ni vill arrangera ert evenemang. När vi mottagit er förfrågan tar vi kontakt med er och skräddarsyr en lösning som passar just er.

Har ni frågor eller funderingar så finns vi tillgängliga per telefon och e-post. Kontakta anläggningen det gäller så hjälper vi er. 

Dåligt väder är ingen ursäkt, inte bollsinnet heller

Inomhusgolf är en aktivitet som är lika rolig som enkel för hela gänget att delta i. På RUFF Indoor Golf garanteras ni ett vädersäkert spel året om och dessutom kan vem som helst spela, oavsett tidigare erfarenhet. Med golfsimulatorernas anpassningsbara spel kan såväl proffs som nybörjare mötas i en runda.

En virtuell golfresa till Kalifornien, Skottland eller varför inte Spanien?

I RUFFs golfsimulatorer har ni över hundra golfbanor från hela världen att mellan. Vad sägs till exempel om att starta med en 9-håls runda på Pebble Beach och avsluta med en utslagsrunda på självaste PGA National? Vilken bana ni än väljer, garanterar vi en virtuell golfupplevelse i absolut världsklass.

Kontakta oss, så berättar vi mer.

För att boka företagsevent hos RUFF Indoor Golf behöver ni skicka in en förfrågan i vårt bokningsformulär. Ange antalet deltagare, vilken anläggning ni önskar boka och vilken tid och dag ni vill arrangera ert evenemang. När vi mottagit er förfrågan tar vi kontakt med er och skräddarsyr en lösning som passar just er.

*” anger obligatoriska fält