Mån – Ons

Tor – Sön

Stängt

14.00 – 21.00

Mån – Ons

Tor – Sön

Stängt

14.00 – 21.00

RUFF Norrköping

Riktigt schysst golfhäng

Nu har vi äntligen slagit upp portarna för vår nya anläggning i Norrköping. Vår 600 kvadratmeter stora lounge kommer vara utrustad med sex stycken TrackMan-simulatorer och här kommer alla bekvämligheter du kan tänka dig behöva att finnas.

Stay tuned!

Om anläggningen

Vädersäkert golfhäng, året om.

Vi på RUFF vet att golf handlar om så mycket mer än bara spelet. Det som sker före, vid sidan om och efter rudan är minst lika viktigt. Gemensamt för alla våra anläggningar är att helhetsupplevelsen står i centrum. För oss är det självklart att lägga lika mycket vikt på bekvämligheterna, servicen och miljön som tekniken i våra TrackMan-simulatorer och kvaliteten i våra burar.

Ta med din egen utrustning eller kom precis som du är. Här finns klubbor från framstående märken som Callaway och Titleist att låna helt kostnadsfritt.

Under anläggningens öppettider är loungen alltid bemannad och här arbetar erfarna och kunniga golfare som mer än gärna står till tjänst under ditt besök.

Vår golflounge är strategiskt placerad i en lokal dit du enkelt kan ta dig med bil. Parkering hittar du direkt utanför anläggningen.

Kom hit och umgås, häng, snacka golf eller vässa svingen. RUFF är den självklara samlingsplatsen för Norrköpings golfälskare.

Pris från 225:- per timme

Abonnera ruff

Företag- & gruppevent

Planerar ni ett större evenemang? Vi erbjuder företag och större sällskap möjligheten att abonnera våra anläggningar. Boka in din nästa kick-off eller gruppaktivitet hos oss på RUFF. Här finns möjlighet till egen skyltning/utställning samt mat & dryck.

Pris från 600 kr/timme per simulator, minimum 3 timmar.

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Ruff medlem

Ta del av det goda

Välkommen till Sveriges skönaste golfklubb för indoor golf. Som medlem i RUFF får du ta del av en rad förmånliga erbjudanden.

Mer ruff

Här har vi samlat all information om våra kommande event och aktiviteter. 

Vi erbjuder både företag och golfklubbar möjligheten att teckna förmånliga partnerskap.

Samtliga anläggningar är utrustade med den senaste TrackMan 4-tekniken.

En upplevelse för alla

Vässa svingen redan ikväll