Här finns vi

Våra Indoor Golf
anläggningar

Våra anläggningar
Lund
RUFF Lund
Skönaste sättet att golfa inomhus

Det här är RUFF

RUFF kom till utifrån vår gemensamma kärlek och passion för golf, tillsammans med visionen om att skapa något som vi kände saknades. En plats där golfen stod i centrum, men också en miljö och atmosfär våra gäster längtade efter att återvända till. Där människor kan umgås, oavsett om det är vänner, kollegor, familj eller affärspartners. En plats vi med stolthet kan beskriva som en golflounge i världsklass. En plats där du ska trivas.

Ruff medlem

Ta del av det goda

Välkommen till Sveriges skönaste golfklubb för indoor golf. Som medlem i RUFF får du ta del av en rad förmånliga erbjudanden.

Bara det bästa är bra nog

En golflounge i världsklass

Vår ambition är att leverera upplevelser utöver det vanliga, vare sig du älskar golf eller just bekantat dig med sporten. Vår påkostade simulatorutrustning, de väl tilltagna spelarbåsen, kvaliteten i våra dukar, projektorer och konstgräsmattor är något vi är otroligt stolta över. Ta med dig din egen utrustning eller kom som du är. Hos oss finns klubbor att låna, mat och dryck att beställa och alltid trevlig personal som står till din tjänst.

Mer ruff

Här har vi samlat all information om våra kommande event och aktiviteter.

Vi erbjuder både företag och golfklubbar möjligheten att teckna förmånliga partnerskap.

Har du frågor eller funderingar kring någon av våra anläggningar? Ta kontakt med oss.

Kontakta oss

Vi finns här för dig