Bara det bästa är bra nog

Om tekniken

Så nära verkligheten du kan komma

Vi bryr oss om detaljerna.

Vissa skulle kalla oss petiga, men för oss är det en självklarhet. RUFF står för golfupplevelser utöver det vanliga och vi älskar att överträffa våra besökares förväntningar. Låt oss förklara hur.

För att spelet i en simulatormiljö ska upplevas verklighetstroget och för att du som golfare ska känna dig bekväm är tekniken och miljön helt avgörande. Förutom att alla våra anläggningar är utrustade med de senaste TrackMan-simulatorerna är våra burar ordentligt tilltagna i såväl bredd som höjd och djup. På väggarna sitter de allra tåligaste slagdukarna, i taket hänger marknadens bästa projektorer och under dina fötter ligger konstgräsmattor av högsta kvalitet. Allt för ett spel i världsklass.

Men som vi så ofta vill understryka handlar inte ett besök på RUFF bara om att uppleva golfen. Det handlar lika mycket om umgänget, gemenskapen och trivseln. Vi har därför designat alla våra anläggningar som trivsamma golflounger, utrustade och inredda med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Vår servicedisk står dessutom alltid bemannad och här kan du både beställa mat och dryck, låna golfutrustning och få hjälp att navigera i TrackMans simulatorer.

Spela videoklipp
Obegränsat med spelmöjligheter

Vädersäkert golfhäng, året om.

I TrackMan-simulatorn har du över 300 banor från hela världen att välja mellan. Här finns allt från kända banor som St Andrews Old Course, Valderama och Murifield Village, till svenska Lidingö GK. TrackMan erbjuder även ett stort utbud par 3-banor och helt virtuella banor som bara kan upplevas i simulatorn.

Med TrackMans precisa kontroll upplevs spelet realistiskt och med tillägg som tufft väder, hårdare fairway och snabba greener kan du enkelt skapa extra utmaningar i spelet. Vill du hellre satsa på en låg score kan du istället välja en lättare bana med optimala förutsättningar.

Skapa, förstå & upprätthåll tekniken

Ta hjälp av Tracy

Oavsett om du är en rutinerad spelare eller helt ny inom sporten kan TrackMans inbyggda AI-coach Tracy hjälpa dig skapa, förstå och upprätthålla en medveten och förbättrad spelteknik. Genom att läsa av sammanlagt 28 datapunkter vid varje slag analyseras varje rörelse med en unik precision.

Med hjälp av Tracys insikter blir ditt spel mer medvetet och effektivt. Du får en lättförståelig feedback där förbättringspotentialer tydligt och omedelbart presenteras. Genom ett medvetet spel och feedback i realtid frigörs värdefull tid där din spelteknik och sving hela tiden utvecklas. 

Tracy arbetar hela tiden för att optimera dig som spelare, din teknik och ditt sving-DNA. Med Tracys hjälp avkodas alla parametrar som läses av i TrackMan och du får konkreta förslag på vad du ska göra för att förbättra ditt spel. Förutom uppmaningar om vad du kan förbättra delges du även värdefulla insikter om ditt eget spel och din spelteknik. 

Att varva rundorna ute på golfbanan med ett besök hos oss på RUFF är det perfekta sättet för att medvetet utveckla din spel och förfina din teknik. Fokuserad, tidseffektiv och värdefull träning när det passar dig. 

Sugen på att utveckla ditt eget spel och din teknik? Kom in till och säg att du vill träffa Tracy, så hjälper vi dig!

Utmana vännerna

Må bäste golfspelare vinna.

Anser du dig själv vara en bättre spelare än dina vänner? Här är din chans att bevisa det! Kavla upp ärmarna och förbered dig för tävling. Med TrackMans virtuella spel ställs du och vännerna inför varierande, utmanande och nervkittlande prövningar som kan generera timmar av underhållning.

Closest to the pin

Namnet hintar om utmaningen som väntar. Vem i gänget lyckas limma pinnen? Enas om ett hål och greppa era järnklubbor. Här gäller det att komma så nära flagg som möjligt. Vad sägs till exempel om det berömda åttonde hålet på Royal Troon? Med över 300 par 3-hål att välja mellan kommer det alltid finnas nya utmaningar som väntar!

Hit me!

Plocka upp drivern och maxa allt. I det här spelet gäller det precis som vid WLD Championship att få till den längsta driven. Sätt tidsbegränsningen, antalet slag varje spelare får och förbered dig på en match mot vännerna. Medan TrackMan håller koll på ställningen kan du lägga allt ditt fokus på att besegra motståndarna eller försvara förstaplatsen. Redo att anta utmaningen?

Capture the flag

Reglerna är enkla. Här gäller det att fånga så många flaggor som möjligt. Capture The Flag handlar om teknik, strategi och din förmåga att hålla nerverna i schack. Har du vad som krävs för att slå kompisarna?

Bullseye

Bullseye är ett roligt, underhållande och utmanande poängspel som lämpar sig utmärkt till alla som kan träffa en golfboll med sin klubba. Välj bland mängder av olika virtuella miljöer. Vad sägs till exempel om en runda uppe på toppen av storstadens skyskrapor? Eller varför inte i den western-inspirerade staden mitt ute i öknen?

Sugen på en golfrunda redan ikväll?

Hitta din närmsta anläggning