Mån – Tor

Fre – Lör

Sön

09.00 – 21.00

09.00 – 22.00

09.00 – 19.00

Mån – Tor

Fre – Lör

Sön

09.00 – 21.00

09.00 – 21.00

09.00 – 19.00

RUFF Helsingborg

Världens banor på ett och samma ställe

Nu har vi äntligen öppnat upp portarna för vår nya anläggning i Helsingborg. Vår lounge kommer vara utrustad med sex stycken TrackMan-simulatorer och här kommer alla bekvämligheter du kan tänka dig behöva att finnas.

Stay tuned!

Om anläggningen

Samlingsplatsen för Helsingborgs golfälskare

Vi på RUFF vet att golf handlar om så mycket mer än bara spelet. Det som sker före, vid sidan om och efter rudan är minst lika viktigt. Gemensamt för alla våra anläggningar är att helhetsupplevelsen står i centrum. För oss är det självklart att lägga lika mycket vikt på bekvämligheterna, servicen och miljön som tekniken i våra TrackMan-simulatorer och kvaliteten i våra burar.

Ta med din egen utrustning eller kom precis som du är. Här finns klubbor från framstående märken som Callaway och Titleist att låna helt kostnadsfritt.

Under anläggningens öppettider är loungen alltid bemannad och här arbetar erfarna och kunniga golfare som mer än gärna står till tjänst under ditt besök.

Vår golflounge är strategiskt placerad i handelsområdet Väla dit du enkelt kan ta dig med bil. Parkering hittar du direkt utanför anläggningen.

Kom hit och umgås, häng, snacka golf eller vässa svingen. RUFF är den självklara samlingsplatsen för Helsingborgs golfälskare.

Pris från 225:- per timme

Abonnera ruff

Privata gruppevent

Planerar ni ett privat evenemang? Vi erbjuder större privata sällskap möjligheten att abonnera våra anläggningar. Pris från 600 kr/timme per simulator, minimum 3 timmar. Skicka in din förfrågan via formuläret så kontaktar vi dig.

För dig som vill arrangera ett eget företagsevent på RUFF, läs mer här.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Ruff medlem

Ta del av det goda

Välkommen till Sveriges skönaste golfklubb för indoor golf. Som medlem i RUFF får du ta del av en rad förmånliga erbjudanden.

Mer ruff

Här har vi samlat all information om våra kommande event och aktiviteter. 

Vi erbjuder både företag och golfklubbar möjligheten att teckna förmånliga partnerskap.

Samtliga anläggningar är utrustade med den senaste TrackMan 4-tekniken.

En upplevelse för alla

Vässa svingen redan ikväll