Vi är RUFF

Om oss

RUFF Indoor golf

Snart finns vi över hela Sverige

Låt oss vara ärliga

Indoor-golfen förtjänar mer

Att ta golfen från golfbanorna kan ses lite som en synd, vi vet. Därför valde vi på RUFF att ge våra TrackMan 4-simulatorer en inomhusmiljö och helhetsupplevelse indoor-golfen förtjänar. Resultatet? En riktigt schysst golflounge Sverige aldrig tidigare skådat – RUFF.

Glöm gamla upphängda nät i en lagerlokal utanför stan. På RUFF skapar vi anläggningar där trivsel, umgänge och förstklassig service är minst lika viktig som precisionen TrackMan 4 erbjuder. Alla våra golflounger är bemannade, inredda med omsorg och utrustade med alla bekvämligheter och faciliteter som kan tänkas behövas.

Kom för att spela golf, umgås eller bara unna dig själv en välbehövlig paus från vardagen. Vi lovar dig en upplevelse utöver det vanliga, i en miljö den svenska indoor-golfen förtjänar.

Historien om ruff

Allt startade i ett garage

Alla företag har sin historia. Vår börjar i Gävle, i ett garage, närmare bestämt hemma hos Alexander Bengtsson. Som den golfentusiast och inbitna prylnörd Alex är och länge varit fanns där alla sorters klubbor, bagar, headcovers, bollar och handskar en kan tänka sig.

Vad som startade som en hobby utvecklades med åren till en affärsidé där Alex började köpa in och sälja vidare exklusiva och limiterade golfprodukter till golfälskare som honom själv. Men när mängden prylar och logistiken med försändelser tillslut krävde mer plats än hemmet kunde erbjuda var det dags att växla upp.

Entreprenören och kreatören i Alex behövde en plats där han kunde få utlopp för sin passion och där hans verksamhet kunde växa. Ett showroom där produkterna kunde visas upp och testas. Efter ett besök i det gamla väveriet i utkanten av Gävle stod det klart. Platsen för showroomet var funnen – och så även en ny affärsidé.

RUFF tar form

Tillsammans med kompanjonerna Anders ”Sudden” Sundin och Anders Olsson började Alex skissa på en plats där golfspelare på alla nivåer kunde mötas, umgås och uppleva riktigt bra spel tillsammans. Idén om RUFF föddes och den gamla varuhissen längst in i lokalen till väveriet stod som inspiration till bygget. Dold, men ändå tillgänglig. Modern, men med en historisk prägel och charm. Otippad, men en riktig fullträff.

Resultatet blev en exklusiv och familjär golflounge – designad som en mötesplats, försedd med de marknadsledande TrackMan-simulatorerna och inredd med smakfulla loungemöbler för riktigt schysst häng. Med en bemannad servicedisk, en bar och en fullutrustad klubbverkstad hade RUFF Gävle slutligen tagit form.

Vad som hade kunnat sluta som en historia om en anläggning har däremot utvecklats till en historia om att tro på sin affärsidé och gå all in. Efter Gävlesuccén förstod trion att RUFF var ett koncept utöver det vanliga. I ledning av Sudden växlade företaget upp och inom loppet av några månader stod ytterligare fyra RUFF-anläggningar klara runt om i landet.

Med blicken riktad mot framtiden växlar vi nu upp ytterligare ett snäpp. Under 2021 lanserar vi flera nya golflounger runt om i Sverige och på sikt är planen att expandera ut i Europa. Vi ser fram emot att ta med er på vår resa!

Jobba med oss på ruff

Vi söker en riktig keeper. Är det du?

På RUFF älskar vi golf och service. Och vi älskar människor som delar vårt intresse. Har du dessutom en naturlig fallenhet för service och kunskap du vill dela med dig av till andra så tror vi att du skulle kunna passa i vårt team. En riktig keeper, helt enkelt. 

Känner du dig träffad? Underbart.

Skicka in din spontanansökan till info@ruffgolf.se och märk mailet med ”Jag är en Keeper”. Skulle du vara personen vi söker ser vi till att hitta en plats åt dig.

Ruff medlem

Ta del av det goda

Välkommen till Sveriges skönaste golfklubb för indoor golf. Som medlem i RUFF får du ta del av en rad förmånliga erbjudanden.

Mer ruff

Här har vi samlat all information om våra kommande event och aktiviteter.

Vi erbjuder både företag och golfklubbar möjligheten att teckna förmånliga partnerskap.

Samtliga anläggningar är utrustade med den senaste TrackMan 4-tekniken.

Sugen på att spela golf?

Säkra din speltid redan nu