Onsdag till fredag: 16-20

Det går att boka event alla dagar, maila eller ring oss!
Onsdag till fredag: 16-20

Det går att boka event alla dagar, maila eller ring oss!
RUFF Gävle

En riktig fullträff

I Gävle finner du platsen där allt startade. Det var i varuhissen till det gamla väveriet idén om RUFF föddes och i den 800 kvadratmeter stora lokalen vi upplevde kärlek vid första ögonkastet. För oss var det självklart att det var här vi skulle etablera vår första golflounge.

Sagt och gjort, det blev en riktig fullträff.

Om anläggningen

Väveriet som blev golflounge

RUFF Gävle är en anläggning som ligger oss extra varmt om hjärtat och som visat sig vara optimal för den sköna, charmiga och ruffigt schyssta golflounge vi skapat. Här samlas personer som älskar golf – och allt som hör därtill.

I våra fem TrackMan-simulatorer kan både du som erfaren spelare, kunskapstörstande hobbygolfare eller total nybörjare spela riktigt schysst golf på dina villkor. Vår lounge står även öppen för dig som hellre bara hänger med som sällskap, eller för dig föredrar att njuta av något gott att dricka medan The Masters visas på TV-skärmarna.

Hos oss väljer du själv om du vill ta med dig din egen utrustning, eller nyttja våra låneklubbor från kända märken som Callaway och Titleist. Orkar du inte släpa med dig utrustningen fram och tillbaka går det även bra att förvara din golfbag hos oss.

Vår anläggning är alltid bemannad och här kan du både beställa dryck, tilltugg eller få hjälp att orientera dig i simulatormiljön. Här finns även en fullutrustad klubbverkstad där vi utför alla typer av jobb med dina klubbor.

Ta med dig kompisgänget, kollegorna, familjen eller unna dig själv lite egentid. Här kan du vässa svingen på golfelitens favoritbanor från världens alla hörn.

Pris från 300 kr per timme

Abonnera ruff

Företags- & gruppevent

Planerar ni ett större evenemang? Vi erbjuder företag och större sällskap möjligheten att abonnera våra anläggningar. Boka in din nästa kick-off eller gruppaktivitet hos oss på RUFF. Här finns möjlighet till egen skyltning/utställning samt mat & dryck.

Pris från 495 kr exkl. moms per timme och simulator, minimum 3 timmar.

Kontakta oss, så berättar vi mer.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Ruff medlem

Ta del av det goda

Välkommen till Sveriges skönaste golfklubb för indoor golf. Som medlem i RUFF får du ta del av en rad förmånliga erbjudanden.

Galleri
Mer ruff

Här har vi samlat all information om våra kommande event och aktiviteter. 

Vi erbjuder både företag och golfklubbar möjligheten att teckna förmånliga partnerskap.

Samtliga anläggningar är utrustade med den senaste TrackMan 4-tekniken.

En upplevelse för alla

Vässa svingen redan ikväll