Onsdag-Fredag 16-21
Onsdag-Fredag 16-21
RUFF Frihamnen

Samlingsplatsen
för Stockholms
golfälskare

Aldrig har det varit så enkelt för Stockholmare att få ta del av en förstklassig golfupplevelse utanför banan. 

Välkommen in till RUFF Frihamnen, golfloungen för dig som älskar golf – och allt som hör därtill. 

Om anläggningen

Spela, umgås och häng.

Vi på RUFF vet att golf handlar om så mycket mer än bara spelet. Det som sker före, vid sidan om och efter rudan är minst lika viktigt. När vi byggde RUFF Frihamnen var det helhetsupplevelsen som fick stå i centrum. Därför blev det för oss självklart att lägga lika mycket vikt på bekvämligheterna, servicen och miljön som tekniken i våra TrackMan 4 simulatorer och kvaliteten i våra burar.

RUFF Frihamnen erbjuder både möjlighet till förvaring av egen golfutrustning och gratis låneklubbor från framstående märken som Callaway och Titleist till dig som spelare. Vår lounge är alltid bemannad och här arbetar erfarna och kunniga golfare som mer än gärna står till tjänst under ditt besök. Med bar och restaurang i direkt anslutning går det utmärkt att beställa både öl, burgare eller annat tilltugg om suget skulle slå in.

Vår golflounge är strategiskt placerad på en plats dit du enkelt kan ta dig, vare sig du kommer med bil, kollektivtrafik, cykel, elscooter eller till fots. Skulle du överraskande nog komma med färjan från grannlandet finner du vår anläggning direkt när du kliver i hamn.

Kom hit och umgås, häng, snacka golf eller ta en bira. RUFF Frihamnen är den självklara samlingsplatsen för Stockholms golfälskare.

Pris från 295:- per timme

Abonnera ruff

Privata gruppevent

Planerar ni ett privat evenemang? Vi erbjuder större privata sällskap möjligheten att abonnera våra anläggningar. Pris från 600 kr/timme per simulator, minimum 3 timmar. Skicka in din förfrågan via formuläret så kontaktar vi dig.

För dig som vill arrangera ett eget företagsevent på RUFF, läs mer här.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Ruff medlem

Ta del av det goda

Välkommen till Sveriges skönaste golfklubb för indoor golf. Som medlem i RUFF får du ta del av en rad förmånliga erbjudanden.

Galleri
Mer ruff

Här har vi samlat all information om våra kommande event och aktiviteter. 

Vi erbjuder både företag och golfklubbar möjligheten att teckna förmånliga partnerskap.

Samtliga anläggningar är utrustade med den senaste TrackMan 4-tekniken.

En upplevelse för alla

Vässa svingen redan ikväll