Alla dagar 09.00–22.00

Öppettider under jul & nyår
23/12 – 9-18
24/12 – stängt
25/12 – 9-22
31/12 – 9-14
1/12 – 14-22
Alla dagar 09.00–22.00

Öppettider under jul & nyår
23/12 – 9-18
24/12 – stängt
25/12 – 9-22
31/12 – 9-14
1/12 – 14-22
RUFF Upplands Väsby

Sveriges nationalarena
för indoor golf

RUFF Upplands Väsby har med sin unika layout blivit en favorit bland många medlemmar i Stockholmsområdet. Vi har ändrat strategin och satsar här på en anläggning som är optimal för tävlingar, events och grupper som gillar att kunna följa varandras spel. Med fyra simulatorer på rad och en läktare för över 20 personer är detta den optimala platsen för större grupper.

Välkommen till RUFF Upplands Väsby!

Om anläggningen

Ta med vännerna och upplev
golfen när den är som allra bäst.

När du besöker loungen möts du av tio väl tilltagna simulatorer fullutrustade med den senaste TrackMan 4 tekniken. Vässa svingen, upplev de världsberömda golfbanorna och umgås med vännerna du trivs allra bäst tillsammans med.

För dig som aldrig spelat golf är våra golfsimulatorer det perfekta sättet att känna på klubban och få en uppfattning om sporten. Skulle du mot förmodan upptäcka att golfen inte tilltalar dig kan du alltid slå dig ner i de bekväma loungemöblerna, beställa något gott i baren och njuta av umgänget istället.

Till alla redan inbitna entusiaster och rutinerade golfspelare erbjuder vi en riktigt schysst spelmiljö som passar perfekt som komplement mellan de ordinarie rundorna ute på golfbanan. Med hjälp av TrackMans 28 datapunkter får du som spelare en ökad förståelse för ditt eget spel och en unik möjlighet att utveckla din egen teknik.

Utöver våra bokningsbara tider för dig privatperson erbjuder RUFF Infra gruppbokningar för större sällskap och företag. Här finns även möjlighet att arrangera privata tävlingar och evenemang. Kontakta anläggningen så berättar vi mer.

Pris från 295:- per timme

Abonnera ruff

Privata gruppevent

Planerar ni ett privat evenemang? Vi erbjuder större privata sällskap möjligheten att abonnera våra anläggningar. Pris från 600 kr/timme per simulator, minimum 3 timmar. Skicka in din förfrågan via formuläret så kontaktar vi dig.

För dig som vill arrangera ett eget företagsevent på RUFF, läs mer här.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Ruff medlem

Ta del av det goda

Välkommen till Sveriges skönaste golfklubb för indoor golf. Som medlem i RUFF får du ta del av en rad förmånliga erbjudanden.

Galleri
Mer ruff

Här har vi samlat all information om våra kommande event och aktiviteter. 

Vi erbjuder både företag och golfklubbar möjligheten att teckna förmånliga partnerskap.

Samtliga anläggningar är utrustade med den senaste TrackMan 4-tekniken.

En upplevelse för alla

Vässa svingen redan ikväll