Mån – Fre

Lör

Sön

10.00 – 19.00

10.00 – 18.00

11.00 – 16.00

Mån – Fre

Lör

Sön

10.00 – 19.00

10.00 – 18.00

11.00 – 16.00

RUFF NK

Det finns alltid
en anledning
att komma hit

Vässa svingen på lunchen. Ta en välbehövlig paus under shoppingturen. Kom iväg på golfrundan utan att behöva packa bilen. Fördelarna är många, giltiga skäl desto fler – och att besöka Sveriges exklusivaste varuhus har aldrig varit roligare.

Om anläggningen

Upplev en förstklassig
golfupplevelse mitt i city

RUFF NK är en året-runt destination för golfentusiaster, mitt i Stockholm city. I det anrika varuhuset NK har vi öppnat vår femte golflounge. RUFF NK är den perfekta destinationen för dig som bor och jobbar innanför tullarna och lever med ett tidspressat schema. Kom och slå 18 hål efter jobbet eller känn in det nya klubbskaftet i en simulatormiljö golfeliten själva använder. Självklart är även du som är på tillfälligt besök i stan välkommen upp till vår golflounge för en runda eller två.

Utöver en förstklassig golfupplevelse finns här alla tänkbara bekvämligheter och servicetjänster du som spelare eller sällskap kan tänkas behöva. Du väljer själv om du vill ta med dina egna klubbor eller låna ett par av oss. Vår servicedesk står alltid bemannad och i anslutning till loungen kan du som besökare både äta och dricka gott. Är det så att någon i sällskapet mot förmodan inte är intresserad av golf, finns NKs stora shoppingutbud till förfogande.

Sugen på att göra ett besök? Kom hit och umgås med vänner, prova ut säsongens nya golfutrustning, förfina speltekniken och få en välbehövlig paus från citypulsen. Det finns alltid en rimlig anledning till att besöka RUFF NK.

Pris från 265:- per timme

Abonnera ruff

Privata gruppevent

Planerar ni ett privat evenemang? Vi erbjuder större privata sällskap möjligheten att abonnera våra anläggningar. Pris från 600 kr/timme per simulator, minimum 3 timmar. Skicka in din förfrågan via formuläret så kontaktar vi dig.

För dig som vill arrangera ett eget företagsevent på RUFF, läs mer här.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Ruff medlem

Ta del av det goda

Välkommen till Sveriges skönaste golfklubb för indoor golf. Som medlem i RUFF får du ta del av en rad förmånliga erbjudanden.

Galleri
Mer ruff

Här har vi samlat all information om våra kommande event och aktiviteter. 

Vi erbjuder både företag och golfklubbar möjligheten att teckna förmånliga partnerskap.

Samtliga anläggningar är utrustade med den senaste TrackMan 4-tekniken.

En upplevelse för alla

Vässa svingen redan ikväll