Stockholm / Upplands Väsby

RUFF Infra

Alla dagar

09.00 – 22.00

Stockholm / Upplands Väsby

RUFF Infra

Alla dagar

09.00 – 22.00

RUFF Infra

Sveriges nationalarena
för indoor golf

Fotbollen har Friends Arena, hockeyn har Ericsson Globe och den svenska indoor golfen har nu fått en given plats för tävling och spel i världsklass.

Välkommen till RUFF Infra – Sveriges självutnämnda nationalarena för förstklassig indoor golf.

Om anläggningen

Ta med vännerna och upplev
golfen när den är som allra bäst.

När du besöker loungen möts du av tio väl tilltagna simulatorer fullutrustade med den senaste TrackMan 4 tekniken. Vässa svingen, upplev de världsberömda golfbanorna och umgås med vännerna du trivs allra bäst tillsammans med.

För dig som aldrig spelat golf är våra golfsimulatorer det perfekta sättet att känna på klubban och få en uppfattning om sporten. Skulle du mot förmodan upptäcka att golfen inte tilltalar dig kan du alltid slå dig ner i de bekväma loungemöblerna, beställa något gott i baren och njuta av umgänget istället.

Till alla redan inbitna entusiaster och rutinerade golfspelare erbjuder vi en riktigt schysst spelmiljö som passar perfekt som komplement mellan de ordinarie rundorna ute på golfbanan. Med hjälp av TrackMans 28 datapunkter får du som spelare en ökad förståelse för ditt eget spel och en unik möjlighet att utveckla din egen teknik.

Utöver våra bokningsbara tider för dig privatperson erbjuder RUFF Infra gruppbokningar för större sällskap och företag. Här finns även möjlighet att arrangera privata tävlingar och evenemang. Kontakta anläggningen så berättar vi mer.

Pris från 275:- per person

Abonnera ruff

Företag- & gruppevent

Planerar ni ett större evenemang? Vi erbjuder företag och större sällskap möjligheten att abonnera våra anläggningar. Boka in din nästa kick-off eller gruppaktivitet hos oss på RUFF. Här finns möjlighet till egen skyltning/utställning samt mat & dryck.

Pris från 600 kr/timme per simulator, minimum 3 timmar.

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Ruff medlem

Ta del av det goda

Välkommen till Sveriges skönaste golfklubb för indoor golf. Som medlem i RUFF får du ta del av en rad förmånliga erbjudanden.

Galleri
Mer ruff

Här har vi samlat all information om våra kommande event och aktiviteter. 

Vi erbjuder både företag och golfklubbar möjligheten att teckna förmånliga partnerskap.

Samtliga anläggningar är utrustade med den senaste TrackMan 4-tekniken.

En upplevelse för alla

Vässa svingen redan ikväll